"Книгоманія" офлайн. Як це було?

"Книгоманія" офлайн. Як це було?

Всеукраїнський конкурс дитячого читання «Книгоманія» проводиться з 2005 року. Усього у Конкурсі за роки проведення взяло участь понад 1 мільйон школярів з усіх областей України. Конкурс відбувся у 376 районах, 141 місті, понад 8600 школах та у 880 дитячих і сільських бібліотеках. Загалом на Фестивалі “Книгоманія” у Львові побував 791 переможець з усіх областей України.

Основна ідея «Книгоманії» – популяризація читання. Цей конкурс дає можливість його учасникам здобути перемогу не завдяки особливим  талантам і здібностям, а тільки завдяки систематичному читанню. Учасники і переможці конкурсу мають можливість переконатися в тому, що вони не самотні у своїх літературних уподобаннях та подискутувати про улюблені книжки. І найголовніше – ми хочемо, щоб кожна прочитана книжка стала для дитини захопливою подорожжю у цікавий та новий світ.

Винагородою для Суперчитачів 2019 року стала поїздка до Львова на Фестиваль дитячого читання «Книгоманія-2019», який відбувався 17-19 травня. Зібрали найяскравіші світлини.