Єнот Марко на зв'язку!

Єнот Марко на зв'язку!

Привіт, книгомани, їхні батьки, бібліотекарі, вчителі! Мене звуть Марко, і я Єнот :)
Але не єнот-єнот, а єнот-дослідник, фанат книжок і цікавих експериментів (не завжди вдалих, щоправда, але завжди веселих :) ). 

Я живу на сайті проєкту Книгоманія і є його маскотом, а отже — приношу удачу всім відвідувачам сайту! Чому я? Бо люблю товариство книгоманів і дослідників. І всіх, у кого палають оченята до нового, пригодницького й літературного. Я сам такий!⠀Усі називають мене бешкетником, хоч я це називаю особливою філософією пізнання світу. Ну, як можна із серйозною мордочкою вивчати й без того серйозні науки??

Виписую усім рецепт на сміх і веселощі!⠀Разом зі школярами я беру участь у Всеукраїнському конкурсі дитячого читання BOOKMINT’s-Книгоманія. Будемо читати, грати, спілкуватися і трі-і-і-ішечки дуркувати!

P.S. Якщо вже ми розкриваємо карти одне перед одним, розкажу ще одну штуку про себе. Знаєте, як мої друзі дізнаються, чи я, бува, не задумав якісь пустощі? Мене викриває наспівування популярних українських пісень! Якщо це пісні Поплавського чи Вєрки Сердючки, точно буде щось грандіозне ;)