Марко Книгоман радить книжки про авіаконструювання

Марко Книгоман радить книжки про авіаконструювання

Єнот Марко на зв’язку, прийом!

А ви знали, що 25 травня – день народження Ігоря Сікорського, відомого українського авіаконструктора. Одразу цікавий факт – він полюбляв називати свої літаки іменами героїв українських легенд. Наприклад, літак-велетень «Ілля Муромець», який у 1914 році встановив світовий рекорд вантажопідйомності. Тож з такої нагоди поділюся з вами моїми улюбленими книжками про авіаконструюванму

Ігор Сікорський
Мотивувальна біографія «Ігор Сікорський» розповідає про життя знаменитого на весь світ винахідника гелікоптера. Це перша книжка про видатного киянина, написана спеціально для українських дітей. Життєпис Сікорського написано у форматі мотивувальної біографії.
Ігор Сікорський
Як змайструвати літак
Герої нової книжки Мартіна Содомки «Як змайструвати літак» – друзі-нерозлийвода горобець Зила і пацюк Арні вирішили змайструвати літак, аби полетіти в мандри. Це завдання не з простих, як зрештою, і сконструювати автомобіль. Але ж і це їм торік вдалося!
Як змайструвати літак
Ліндберг. Історія неймовірних пригод Мишеняти-летуна
Багато років тому жило у Гамбурзі цікаве до всього Мишеня, яке дуже любило читати людські книжки і мало багато друзів-мишей. Та одного дня з міста зникли всі миші... Щоби знову побачити своїх приятелів, Мишеняті доведеться здолати чимало небезпек, стати справжнім винахідником і навіть — перелетіти через океан.
Ліндберг. Історія неймовірних пригод Мишеняти-летуна

Ваш Марко бажає усім приємного польоту!