Група Фаетон. Фортунці. Випуск 1: Малята

  • Автор: Марія Ланцута
  • Видавництво: LANTSUTA
  • Рік видання: 2019
  • Мова видання: Українська мова
  • Кількість сторінок: 32

Анотація

Цією книгою розпочинається серія фантастично-пригодницьких коміксів — «Група Фаетон: Фортунці».

Всі супергерої колись були дітьми, але це на означає, що випробування для них будуть легкими. Їм доведеться пройти неймовірні іспити: вистояти проти ніндзя-братерства Сірих Фіордів з планети Імоніка 7, знайти давно втрачений ключ космічного корабля, пройти квест на планеті-звалищі, тощо. Більшість цих завдань можуть пройти тільки люди, що мають сверх здібності.

У підсумку командори відібрали дітей з неймовірною вдачею — Фортунців. Їх зібрали до групи Фаетон, щоб розпочати підготовку до більш складних завдань, з якими Фортунці зустрінуться у майбутньому.

Серія коміксів «Фортунці» є пріквелом до графічного роману «Фаетон».

Про видавництво «LANTSUTA»

Українське видавництво LANTSUTA було засновано в 2019 році сестрами Ланцута. Наша творча група видає комікси та мангу за ліцензіями IDW, Boom! Studios, Dark Horse Comics, Image comics, DARGAUD, а також створює та видає проекти коміксів українських авторів. Серед них українські фантастично-пригодницькі серії коміксів для дітей та дорослих Фаетон та Фортунці. У наших планах видання тільки найкращих коміксів манги та бандесіне фантастичного, пригодницького та фентезійного жанрів.
Група Фаетон. Фортунці. Випуск 1: Малята