ТАЧКІ І ТЬОЛКИ

  • Автор: Віктор Янкевич
  • Видавництво: Фенікс
  • Рік видання: 2021
  • Мова видання: Українська мова
  • Кількість сторінок: 264

Анотація

Ті, кому зараз тридцять п'ять, уже мають, що згадати, хоч і не все можуть розповісти своїм дітям. Втім про те, чого ще не можна розказати усно – завжди можна написати. Якщо автор прожив дитинство у приміському селі дев'яностих, а юність провів у райцентрі двотисячних – його роман має всі шанси стати багатогранним і багатожанровим шедевром, де мелодрама переплетена з трилером, а детектив - із комедією... Навіть якщо сюжетна канва – це біографія персонажа, у житті якого були тільки два пріоритети.

Тачки і тьолки.  Сергій Синюк

 

Віктор Янкевич – здавалося б пристойний письменник. Народився й живе у невеличкому місті Кременець, що на Тернопільщині. Написав кілька помітних детективів: «Тенета», «Копія», «Відплата», «Вбивство в Бібліотеці на Ринку, 9». Правда чомусь раптом взявся за любов, і світ побачив любовний роман «Останній лист». Але одумався і знову повернувся до детективів - написав гостросоціальний детектив «Тенета 2.0».

І от на тобі…

 «Тачки і тьолки».

Чисто конкретний роман від нормального пацана. Все в тему, все по поняттях і так, як має бути. Що ж, шановні читачі, ласкаво просимо у бурхливі двотисячні. Запускаємо двигун, втикаємо першу передачу і погнали!!!

І гарної Вам прогулянки в минуле. Недавнє і неповторне.

Про видавництво «Фенікс»

Видавництво Фенікс є передовим дилером в області дизайнерських виробів, подарункових наборів і декоративної і бізнес-поліграфії. Ми співпрацюємо зі світовими брендами, розробляємо і впроваджуємо унікальний і професійний дизайн, виробляючи кращі дизайнерські вироби. Ми володіємо навиками системного мислення і багаторічним досвідом в реалізації складних проектів в сфері поліграфії. Видавництво Фенікс є флагманом продажів дизайнерських виробів в сфері поліграфії.
ТАЧКІ І ТЬОЛКИ