Сплетіння

  • Автор: Анюта Гальперіна
  • Видавництво: Фенікс
  • Рік видання: 2021
  • Мова видання: Українська мова
  • Кількість сторінок: 576

Анотація

Які б слова ми не вимовляли, які б дії не чинили, вони завжди будуть наповнені нашим внутрішнім відчуттям.

У кожної людини бувають в житті такі події, маленькі чи величезні, які ставлять перед вибором: злякатися, сховатися від страху у панцирі, звинувачувати себе, жити з почуттям провини… Або відкинути страх, розплющити очі і піти вперед, що б там не було. Але як це зробити, якщо провина з'їдає тебе зсередини? Як наважитися змінити себе та своє життя, особливо, коли поруч з’являється та, заради якої варто навіть перекроїти весь світ? І ти можеш це зробити, та живеш, закутий не лише в ланцюги свого болю, але й минулого, яке несподівано пов’язує вас трьох: тебе, її та його.

 

 

Чим насправді живуть художники з Андріївського узвозу? Яким може стати київський детектив у сучасних декораціях? Як зробити свої найбільші травми, болі й страхи тим, що дасть розквітнути новому життю? Зі «Сплетіння» Анюти Гальперіної можна виплутати відповіді і на ці, і на інші питання. Але цей

Про видавництво «Фенікс»

Видавництво Фенікс є передовим дилером в області дизайнерських виробів, подарункових наборів і декоративної і бізнес-поліграфії. Ми співпрацюємо зі світовими брендами, розробляємо і впроваджуємо унікальний і професійний дизайн, виробляючи кращі дизайнерські вироби. Ми володіємо навиками системного мислення і багаторічним досвідом в реалізації складних проектів в сфері поліграфії. Видавництво Фенікс є флагманом продажів дизайнерських виробів в сфері поліграфії.
Сплетіння