Святий відчай. Молитва, що гоїть рани і зігріває серце

  • Автор: Гізер Кінґ
  • Видавництво: Свічадо
  • Рік видання: 2021
  • Мова видання: Українська мова
  • Кількість сторінок: 176

Анотація

Коли життя поставило Вас на коліна, єдине, що може допомогти — це молитва.

Відчай має дуже багато облич: наркоман, який упав на дно; безробітний, який думає де взяти шматок хліба; батьки, які не знають як вилікувати єдину дитину; людина, у якої ніби є все, але душа її вражена страхом, провиною чи соромом. Варіантів безліч. Перебуваючи у скруті, ми знаємо, що нам потрібна допомога, але боїмося дозволити комусь, а особливо Богові, стати свідком нашого безсилля.

У книзі “Святий відчай” Гізер Кінг демонструє нам, що коли ми зламані — це саме той момент, коли слід запросити Бога у наше життя. Авторка розповідає як молитися, коли ми не впевнені у тому, що Бог існує, або коли відчуємо, що знаходимося поза межею Божої досяжності. Гізер Кінг переконана, що молитися може не тільки святий, що молитва може вивести нас за межі нас самих і привести до життя цілеспрямованого, яке буде приносити користь нам і тим, хто поруч.

Книга Гізер Кінг “Святий відчай” була визнана Асоціацією католицьких видавців найкращою книгою 2018 року.


Про видавництво «Свічадо»

«Свічадо» — це не лише молитовники, це філософські та психологічні видання, науково-популярні праці про обряд, традицію, літературно-художні та мистецькі видання. Це книги для всієї сім’ї.
Святий відчай. Молитва, що гоїть рани і зігріває серце